
ဘာရယ္မဟုတ္ပါဘူး၊ အခုတေလာ Facebook ကို ၾကည့္လိုက္ရင္ အစားအသာက္ေတြ တင္ေနၾကတာ မ်ားလို႔ အားက်မခံ လိုက္တင္လိုက္တဲ့ ကိုယ္တိုင္ေၾကာ္ လက္ရာတစ္ခုေပါ့ ဟဲ . . .ဟဲ။ ကြမ္းက်ိဳး ျပည္နယ္က စားဖိုမွဴးထက္ လက္ရာေကာင္းတယ္။ ၈ ႏွစ္သားကတည္းက ဟင္းခ်က္လာတာ။ :) ႀကံဳရင္ေတာ့ ဘယ္သူကို မဆို ကိုယ္တိုင္ ခ်က္ေကၽြးခ်င္ပါရဲ့။ ေစတနာေကာင္းပါတယ္။
အရြက္ေတြ ဘယ္ေရာက္ကုန္သတံုး။
ReplyDeleteမုန္လာဥ ကို ဥ ကိုလြတ္ၿပစ္ၿပီး အရြက္ႀကီးဘဲ ခ်ဥ္ရည္. ခ်က္ၿပစမ္းပါ။
ReplyDeleteေၿဖေလ. အရြက္ေတ ြဘယ္ေရာက္သြားလဲ။
ReplyDeleteအရြက္ေတြက ေနာက္တစ္နည္း ေၾကာ္စားတယ္။ စားခ်င္ရင္ တင္ေပးမယ္။ :)
ReplyDeleteစားခ်င္တယ္. ၿပ..
ReplyDeleteႀကံဳဘူးေပါင္ ႀကက္သားတို႕ဝက္သားတုိ႕ဆုိရင္ ဟုတ္သား ႀကက္သားကုိ အသားေလးေတြ ကိုေႀကာ္ၿပီး အရုိးကိ ဟင္းခ်ိဳခ်က္ေသာက္တယ္တို႕ ဘဲႀကားဘူးတယ္ သူ႕႕ကမွ ကန္စြန္းရြက္ကုိ အရြက္ကို တစ္မ်ိဳးေႀကာ္. အရိုးကို တစ္မ်ိဳးေႀကာ္စားရတယ္လုိ႕........
ReplyDeletePost a Comment
ေျပာခဲ့ႏိုင္ပါတယ္။ တစ္ခုခုေပါ့